Телефон за записване:

052 / 30-28-51 (до 55)

Спешни случаи:

052 / 30-28-53

Търсене в целия уебсайт

  • 09.06.2022

  Медицински колеж - Варна организира отборно бягане по повод 80-годишнината си

  Най-добрите бегачи сред студентите на Медицински колеж – Варна и Медицински университет – Варна ще участват в отборно бягане „80 км заедно!“. Макар че събитието е в зенита на лятото, на 30.07.2022 г. (събота), Учебен сектор „Медицински оптик“ селектира отбора в аванс, като отправя покана към студентите да вземат участие. Отборното бягане е част от празничния календар за честванията на 80-годишнината на Медицински колеж – Варна.

   

  За целта е необходимо да се формират отбори от по 16 души (индивидуалната дистанция е 5 км с контролно време 1 час), както и да се определи капитан и име на отбора. Няма възрастови ограничения за участниците.

  Сборен пункт: вход на Морската градина (Слънчев часовник) на 30.07.2022 г. (събота) от 7.30 ч. Събитието е посветено на стимулиране на донорството, трансплантацията и опазване на очното здраве. При сформиран отбор, е необходимо да се предаде списък с 2 имена на участниците в него на г-жа Цветелина Михова на имейл: [email protected] в срок до 20.06.2022 г.

  Може да се включат и резерви. В деня на събитието на старта трябва да има точно 16 участници. За най-бързите и най-изобретателните са предвидени награди. За да бъдат участниците в почивния ден със семействата си, специално за децата в 9.30 започва конкурс за детска рисунка на асфалт под надслов „Аз виждам“. Могат да участват деца до 16-годишна възраст. За най-добрите художници са предвидени изненади.

  За придружителите, които не могат да бягат или рисуват, са осигурени развлекателни активности.

  „Заповядайте на това прекрасно лятно събитие, за да се забавляваме ЗАЕДНО!

  Разчитаме на Вашата подкрепа!“ – се казва в призива на Учебен сектор „Медицински оптик“ към Медицински колеж – Варна.