Телефон за записване:

052 / 30-28-51 (до 55)

Спешни случаи:

052 / 30-28-53

Търсене в целия уебсайт

  • 10.08.2022

  Благодарствено писмо до МУ – Варна по повод провеждането на „Бриз 2022“ бе получено от ВМС

  По повод активното участие на студенти от МУ – Варна в националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2022“, бе получено благодарствено писмо от Контраадмирал Кирил Михайлов, командир на ВМС. В посланието, адресирано до ректора на Медицински университет – Варна, проф. д-р Валентин Игнатов, се казва:

  „Уважаеми г-н Професор,

  От името на командването на Военноморските сили и лично от свое име, искрено Ви благодаря за плодотворното сътрудничество по планирането и провеждането на националното военноморско учение с международно участие „Бриз 2022“.

  Отличното взаимодействие и показания висок професионализъм при съвместната ни дейност с екипа от Ваши представители, оказаха съществен принос за издигане на международния имидж на Военноморските сили на Република България.

  Възползвам се от възможността да изразя своето уважение и увереност в по-нататъшното ни успешно и ползотворно сътрудничество.

  С уважение, Контраадмирал Кирил Михайлов, командир на ВМС“.

  Темата на учението „Бриз 2022“ тази година бе „Провеждане на операция за морска сигурност от ВМС на Република България, с участие на многонационални съюзни сили, съвместно със силите на държавните ведомства, агенции и неправителствени организации“.