Телефон за записване:

052 / 30-28-51 (до 55)

Спешни случаи:

052 / 30-28-53

Търсене в целия уебсайт

  • 28.09.2020

  Петият международен форум на партньорствата на МУ– Варна стартира онлайн на 8 октомври

  На 8 октомври 2020 г. от 10:00 ч. стартира традиционният Пети международен партньорски форум на Медицински университет – Варна.

  Дигитализацията в условия на пандемия се оказа решаваща за модернизацията във всички области на обществения и социален живот. Поради тази причина, тази година организаторите са избрали темата „Дигитализацията в образованието и здравеопазването“. Форумът ще се проведе онлайн в електронната платформа Blackboard на Медицински университет – Варна.

   

   Сред международните участници са партньори от Черноморската университетска мрежа (BSUN), Европейската асоциация за управление на здравето (EHMA), Швейцария, САЩ, Португалия, Естония и др.

   

  Участието в Международния партньорски форум е без такса. Всеки, попълнил регистрационния формуляр, ще получи линк за директен достъп до събитието.

   

  За нас ще бъде удоволствие заедно да споделим опита и идеите си за посрещане на новите предизвикателства за поддържане на нашето партньорство и постигане на по-добро качество на обучението, лечението и науката.

   

  Програмата вижте тук.

   

  Регистрационен формуляр попълнете тук. - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd14iTuqpmmZ1LTcveoQpYzpzpkk2nE9SSYDbpStnv0wXw73A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0