Телефон за записване:

052 / 30-28-51 (до 55)

Спешни случаи:

052 / 30-28-53

Търсене в целия уебсайт

  • 25.05.2021

  Телевизията на Медицински университет - Варна "MU-Vi.tv" навърши 6 години

  Телевизията на Медицински университет - Варна "MU-Vi.tv" навърши 6 години. През този период телевизията се утвърди като важна част от академичния живот и незаменим помощник в учебния процес на студенти, докторанти и специализанти. Екипът ежедневно търси и предоставя на зрителите информация както за нови научни постижения и разработки, иновативни открития и съвременни  терапии, така и интересни и полезни съвети за обществено значими заболявания, здравни кампании и медицински терапии.

  Освен отразяване на динамичния академичен живот, екипът реализира значими документални филми, отличени в различни медийни конкурси, студийни предавания и телевизионни рубрики. Често във фокуса на обектива са културни забележителности и интересни творци, които правят програмата по-пъстра.  През последната година екипът на MU-Vi.tv  посреща телевизионните си гости в модерно и уютно студио, в което се дискутират значими  теми в областта на медицината и общественото здраве с признати специалисти.

  MU-Vi.tv е единствената специализирана телевизия за медицина и здравеопазване в страната, която е достъпна в глобалната мрежа от всички краища на света.

  Честит празник!