Телефон за записване:

052 / 30-28-51 (до 55)

Спешни случаи:

052 / 30-28-53

Търсене в целия уебсайт

  • 18.08.2021

  МУ-Варна организира Маратон „60 км. заедно“

  Като част от празничната програма, посветена на честването на 60 годишния юбилей на Медицински университет – Варна, на 03 октомври 2021 г. ще се проведе маратон „60 км. заедно“. Старт на събитието ще бъде даден в 9:30 ч. пред Морско Казино Варна. Трасето на маршрута продължава до ресторант „Хоризонт“ в Морската градина и обратно.
  Участниците в маратон „60 км. заедно“ ще бъдат групирани в отбори по 10 човека, всеки от които ще бяга по 6 км. Събитието е отворено и за индивидуални състезатели.

   


  Всички участници ще получат юбилейна тениска на МУ-Варна и грамота за участие, първите трима финалисти ще бъдат удостоени с медали, а на победителят ще бъде връчена Купа 60 г. на МУ-Варна.
  Може да заявите своето участие онлайн като попълните Формуляр за участие.
  Карта на трасето вижте тук.
  Изберате отбор, в който желаете да се присъедините, като кликнете на съответното име от списъка във формуляра за участие. Ако желаете да участвате с приятели и да сформирате ваш отбор, използвайте опция „сформиране на отбор“ и в свободен текст избройте имената на съотборниците си и размер на желаните тениски. Участниците, който ще се състезават индивидуално избират опция „Индивидуален състезател“.
  Включете се като любител или професионалист в маратон „60 км. заедно“ на МУ-Варна, за да победите не само другите, но и себе си в надпреварата с времето!
  Очакваме Ви!