Телефон за записване:

052 / 30-28-51 (до 55)

Спешни случаи:

052 / 30-28-53

Търсене в целия уебсайт

  • 08.10.2021

  На 10 октомври стартира XVII Международен конгрес по колоректална хирургия във виртуална среда

  На 10 октомври 2021 г. в 8:00 ч. във виртуална среда стартира XVII Международен конгрес по колоректална хирургия.
  Предвид динамично променящата се международна обстановка, свързана с пандемията от COVID19, тази година конгресът за първи път ще бъде проведен в иновативна форма, уникална за страната и света – offline, on-demand.
  Форумът е едно от събитията, чрез което ще бъдат отбелязани 60 годишният юбилей на МУ-Варна и 35-тата годишнина на УМБАЛ „Света Марина“- Варна.
  Тазгодишната тема на конгреса е „Роботизираната колоректална хирургия“. Водещи международни специалисти ще имат възможност да представят своите научни разработки. В рамките на конгреса са предвидени и онлайн курсове за обучение, които ще бъдат допълнително обявени при публикуване на финалната програма на събитието.
  По идея на организаторите, проектът ще бъде оставен отворен за участие, за да имат възможност тези, които желаят да представят своите научни трудове на тема „Роботизирана хирургия“, да се възползват от уникалните възможности на платформата.
  За студентите и младите лекари е предвидено провеждането на онлайн курс „Въведение в роботизираната хирургия“ в две части. Участниците ще получат сертификат от Медицински университет – Варна.
  Влезте в платформата тук.
  https://thevirtual.show/xvii-congress-krh/?fbclid=IwAR330vuaOHpG3jSW8LuvADq1knLFejvx0nqYMWmBLUBg9_Knpp6yc0i1Kiw