Телефон за записване:

052 / 30-28-51 (до 55)

Спешни случаи:

052 / 30-28-53

Търсене в целия уебсайт

  • 18.04.2022

  Осми Фармацевтичен бизнес форум и научно-практическа конференция ще се проведат на 28 и 29 октомври 2022 г.

  Осми Фармацевтичен бизнес форум и научно-практическа конференция ще се проведат на 28 и 29 октомври 2022 г. По този повод Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ − Варна и Българският фармацевтичен съюз (БФС) отправят покана за участие към представители на фармацевтичното и на медицинското съсловие, фармацевтичните и козметични компании, фирмите за медицински изделия, дентално здраве, водещите експерти във фармацевтичната практика, както и преподаватели, специализанти, докторанти и студенти.

  По време на събитието ще бъдат представени съвременни научно-практически разработки в областите „Фармация“, „Медицина“, „Дентална медицина“ и „Обществено здравеопазване“.

   

  Участниците в акредитирания от БФС Модул от продължаващо обучение на магистър-фармацевти ще имат възможност да чуят последните новости в областта на фармакологията, фармакогнозията, кардиологията, ендокринологията, гастроентерологията и други медицински науки, с поставен акцент върху постковидния синдром. Ще бъдат представени и фирмени презентации на иновативни продукти и услуги.

  По време на Осмия Фармацевтичен бизнес форум ще се проведе дискусия: кръгла маса на тема „Фармацевти и лекари – обединени в подкрепа на пациента“. Конференцията ще се проведе в хибридна форма. Участниците имат възможност да присъстват на място във Факултет „Фармация“ при МУ-Варна или дистанционно чрез онлайн платформата Cisco Webex, достъпна от предварително изпратен линк.

  Фармацевтични компании ще могат да заявят участие на Pharmforumvarna.bg, като ранната регистрация е до 30.09.2022 г. , а късната – до 20.10.2022 г.