Телефон за записване:

052 / 30-28-51 (до 55)

Спешни случаи:

052 / 30-28-53

Търсене в целия уебсайт

Новини и предстоящи събития

  • 20.09.2019

  МУ-Варна откри модерни зали за симулационно обучение по дентална медицина

  Нови зали за симулационно обучение на студенти по дентална медицина в Медицински университет – Варна бяха открити днес с водосвет за здраве и успех. Лентата прерязаха министърът на образованието и науката на Република България г-н Красимир Вълчев, ректорът на МУ-Варна проф. д-р Красимир Иванов и кметът на град Варна г-н Иван Портних. Инместицията във високотехнологичните симулатори и оборудване, осигурено от МУ-Варна за обучението на студентите по дентална медицина е над 3 милиона лв.

  чети още
  • 16.09.2019

  МУ-Варна откри новата учебна година

  С тържествен водосвет за здраве и благополучие, отслужен от Варненски и Великопреславски митрополит Йоан, днес бе открита новата академична 2019/2020 година в Медицински университет – Варна. Ректорът проф. д-р Красимир Иванов приветства студентите, които за 58-ма поредна година прекрачиха прага на университета: „Предстои ви да се срещнете с доказани експерти в своите области, които ще Ви учат не само на теория, но и на практика. Вашите преподаватели ще бъдат едни от най-изтъкнатите специалисти в областта на медицината и здравеопазването. Ще имате възможност да разширите и задълбочите интересите си и да докажете своя потенциал. Основната ни цел е да подготвим висококачествени медицински кадри и хора, които ще бъдат отговорни и взискателни както в своята професия, така и в ежедневната си работа!“

  чети още
  • 02.09.2019

  МУ-Варна е официален партньор на Държавно първенство за килови яхти 2019

  В периода 12-15 септември в акваторията на Варненския залив ще се проведе Държавно първенство за килови яхти. Организатор е Българската федерация по ветроходство, а домакини са ветроходен клуб „Понтос“ и спортен клуб „Черно море- Бриз“. Регатата се осъществява с любезното съдействие на МУ-Варна. Участниците ще се състезават в класове IRC и ORC.

  чети още
  • 27.08.2019

  МУ-Варна и ВСУ „Черноризец Храбър“ и организират изследователски курс за анализ на биомедицински изображения

  Медицински университет “Проф. д-р Параскев Стоянов”- Варна и Варненският свободен университет „Черноризец Храбър" организират изследователски курс за анализ на биомедицински изображения "Biomedical Image Analysis Summer Course”. Той ще се проведе от 02 до 08 септември в Медицински университет - Варна, зала 330.

  чети още